Datum: 13-07-2020 - 00:38
27
jun
'19
Een speciaal verjaardagscadeau voor de 80-jarige Harry van der Lans in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Een speciaal verjaardagscadeau voor de 80-jarige Harry van der Lans.

Op de Meander in de wijk Mossenest-2 in Noordwijkerhout is aan de achterkant van het appartementencomplex, en tussen de N206 in, een pad die dient als vluchtgang bij calamiteiten. Langs dit pad genieten de bewoners van het 3e gebouw aan de Meander, van de vele Hortensia's die op dit moment prachtig in bloei staan. Het is ontstaan doordat één van de bewoners.....

Harry van der Lans daar een paar Hortensia's plantte, dit viel blijkbaar in de smaak bij de andere bewoners en zij kwamen met nieuwe Hortensia's bij Harry aan de deur. Hij nam de taak op zich om ze te planten en vervolgens heeft Harry ook de verzorging op zich genomen. Het is dus inmiddels een gezamenlijk project geworden en iedereen in de buurt geniet van het intussen prachtige Hortensia-pad.

Op 20 juni 2019 vierde Harry zijn 80ste verjaardag en als dank voor de verzorging van het Hortensia-pad kreeg hij als verrassingscadeau van zijn mede-bewoners een eigen straatnaambordje, waarbij het bloeiende bloemen-pad nu naar hem vernoemd is het 'Harry's Hortensia Pad'. (zie foto)

Foto's PR.