25
jun
'19
Nieuwe activiteit op de NOV zomeragenda 'Sportwijkerhout' in Noordwijkerhout.
Geschreven door NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging)

Nieuwe activiteit op de NOV zomeragenda 'Sportwijkerhout'.

Vanaf zaterdag 6 juli gaat de zomeragenda weer van start van de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV), maar liefst 14 evenementen staan er weer op het programma waaronder twee nieuwe onderdelen Sportwijkerhout (6 juli) en Rockwijkerhout (13 juli). Op zaterdag 6 juli van 11.00 – 16.00 uur, organiseert de NOV voor jou een sportdag onder de naam 'Sportwijkerhout'...

Ben je tussen de 5 en 18 jaar (ongeveer) kom dan naar het centrum van Noordwijkerhout en schrijf je in bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en daag jezelf en je vrienden uit voor een sportieve dag.

De obstakelrun vindt plaats rondom de Witte Kerk. Dit is een kleine Obstacle Run met lichte obstakels voor kinderen vanaf 5 jaar. Het is vooral een evenement voor het plezier. Men kan net zo lang over het parcours doen als men wil. De tijd wordt niet geklokt. De Kids Run is speciaal ontworpen voor kinderen. De obstakels zijn lichte obstakels. Je hoeft geen sporter te zijn om mee te doen. Iedereen kan meedoen. Kinderen dienen geholpen te worden door een volwassene.

De SportFair vindt plaats in de Havenstraat/Marktplein. Het betreft een evenement waar de sportverenigingen en andere organisaties die mensen stimuleert om te bewegen, zich presenteren. Dit doen zij vooral door het organiseren van eigen activiteiten waar mensen aan mee kunnen doen, een informatiemarkt en podiumdemonstraties.

Naast het Wapen van Noordwijkerhout komt een demonstratiepodium. Hier zijn demonstraties van sporten, dansgroepen en Warming Ups voor de Kids Run. De Kids Run en de SportFair gezamenlijk zorgen voor aanstekelijk en stimulerend evenement onder de naam 'Sportwijkerhout'. Een evenement dat stimuleert om kennis te maken met veel sporten en om te kijken naar de Kids Run en een podiumprogramma met dans- en sportdemonstraties.