Datum: 19-10-2019 - 05:00
24
jun
'19
De Palmboom start sportieve BSO bij Voetbalvereniging Van Nispen.
Geschreven door Kinderopvang De Palmboom

De Palmboom start sportieve BSO bij Voetbalvereniging Van Nispen.

Buiten spelen, de natuur in, samen met je leeftijdsgenoten ravotten, sporten en knutselen. Dat biedt de nieuwe Sportieve Buitenschoolse opvang die Kinderopvang De Palmboom uit De Zilk per 3 september a.s. gaat starten bij voetbalvereniging Van Nispen in De Zilk. Een vertrouwd gezicht voor kinderopvang breidt haar diensten uit. “Al bijna 10 jaar zijn wij actief in de opvang van jonge kinderen in De Zilk....

De afgelopen periode zijn wij op zoek geweest naar een mogelijkheid om ons aanbod voor de basisschool kinderen verder uit te breiden,” aldus de trotse initiatienemers Martijn Geerlings en Koen Vermeulen. “Na een aantal aangename gesprekken met Van Nispen’s penningmeester Henk Jansen en voorzitter Tino de Groot is er een mooie samenwerking tot stand gekomen.

De sportieve BSO gaat op dinsdag- en donderdagmiddag gebruik maken van ‘De Spil’ en veld 3. Het is een locatie waarin we geloven. Het prachtige gebouw met een warme uitstraling en veel uitzicht op buiten, gelegen aan de rand van het sportpark is uitermate geschikt voor een Buitenschoolse opvang.

En daarmee past het helemaal in onze visie; kinderen zitten al de hele dag, na schooltijd worden ze vrolijk en gelukkig van sporten en actief zijn in de natuur”. Om de samenwerking vast te leggen is er een overeenkomst tussen de voetbalvereniging en kinderopvang ondertekend.

De nieuwe locatie zal feestelijk geopend worden op 3 september. Link naar meer informatie: www.palmboom-dezilk.nl

Foto PR.