Datum: 17-09-2021 - 08:35
24
jun
'19
Afscheidsviering pastoor Goumans op zondag 7 juli in de St. Jozefkerk in Noordwijkerhout.
Geschreven door Parochie Sint Maarten

Afscheidsviering pastoor Goumans op zondag 7 juli in de St. Jozefkerk.

Op zondag 7 juli neemt pastoor André Goumans afscheid, nadat hij 26 jaar geleden als pastoor van de St. Jozefkerk werd geïnstalleerd. In 2001 werd hij ook benoemd tot pastoor van de St. Victorkerk en leidt hij sinds 2012 het pastoraal team van de zeven kernen in de Bollenstreek-zuid die tezamen Parochie Sint Maarten vormen. Wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd...

neemt hij afscheid van zijn werk in parochie Sint Maarten. De dag begint met een eucharistieviering om 10 uur in de Sint Jozefkerk in Noordwijkerhout. De pastoor zal, samen met diaken Bertijn Prins, voorgaan in deze viering. Een gelegenheidskoor, gevormd uit de verschillende parochiekernen, zal de muzikale omlijsting verzorgen.

Misdienaars uit alle hoeken van de parochie verlenen ook hun medewerking. Na de viering is er gelegenheid om persoonlijk van pastoor Goumans afscheid te nemen tijdens een receptie in de Maasgaarde naast de kerk. Alle belangstellenden zijn hierbij van harte uitgenodigd!

Op zondagmiddag 30 juni 2019 wordt er een afscheidssymposium georganiseerd in de Sint Victorkerk, onder de titel: Kijk, ik begin iets nieuws”. Onder leiding van KRO-NCRV-presentator Leo Fijen zal een drietal inleiders een perspectief bieden van een kerk in beweging. Iedereen is van harte welkom. Aanvang 15.30 uur. Inschrijven wordt op prijs gesteld en kan op www.palliam.nl. Na afloop wordt een toast uitgebracht op pastoor Goumans.

Klik hier voor de afscheidsviering van pastoor Goumans in Munnekeweij.

Foto Cees van Zelst.