Datum: 18-11-2019 - 09:28
20
jun
'19
RegioBank, met een vestiging in Noordwijkerhout, de klantvriendelijkste bank van Nederland.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

RegioBank de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Op dinsdag 28 mei is RegioBank verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland van het jaar 2019. Ook in 2017 beloonden onze klanten ons met deze prijs. Aan de verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland gaat een continu online onderzoek onder Nederlandse consumenten vooraf. Jaap Beunder van Regiobank Noordwijkerhout over de prijs...

"Ik ben echt supertrots. Hoe mooi is het om deze prijs (branchewinnaar 2019 bij de banken) te winnen. Een prijs die we dankzij de stem van onze klanten hebben gekregen. Wij zijn de persoonlijke bank in de buurt. Een bank die dicht bij de mensen staat en bijdraagt aan de regio. Dat onze klanten onze service zo waarderen, is voor ons een bevestiging dat RegioBank de juiste keuzes maakt."

Meer over RegioBank
Met ruim 500 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland.

En dat lokale basisvoorzieningen zoals een school, supermarkt en een bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. En maken wij ons sterk voor de leefbaarheid van dorpen en kleine steden.

Foto's PR.