Datum: 19-10-2019 - 03:48
21
jun
'19
Succesvol verlopen jubileumeditie van de 25ste Avond4daagse in De Zilk. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Succesvol verlopen jubileumeditie van de 25ste Avond4daagse in De Zilk. (foto's)

Op maandagavond 17 juni ging onder zonnige wandelomstandigheden de jubileumeditie van de 25ste Avond4daagse van De Zilk van start. Op de laatste dag van de Avond4daagse in De Zilk konden de deelnemers net als bij de andere drie dagen, met prima wandelweer de 5 of 10 km lopen. Vooraf gegaan door drumfanfare Altesa werden rond de 100 deelnemers feestelijk ingehaald...

door de straten van De Zilk. Er waren flink wat vlaggen te zien in de straten tijdens de intocht en deze eindigde uiteindelijk bij Speeltuin De Duinrand. Alle lopers konden in de speeltuin hun felbegeerde eerste of volgende herinneringsmedaille in ontvangst nemen. Vervolgens was er door de organisatie voor een jubileum-extraatje gezorgd en konden alle deelnemers zichzelf belonen met een suikerspin, popcorn en/of een ijsje.

Eén van de vrijwilligers werd nog even extra in het zonnetje gezet en dat was Ineke van Zelst, zij kreeg uit handen van voorzitter Michiel van Zelst een bloemetje voor het vele vrijwilligerswerk wat zij al die jaren heeft verricht voor Avond4daagse in De Zilk. Ineke heeft in april van dit jaar daarvoor zelfs een lintje mogen ontvangen. 

De organisatie 'Stichting De Zilkse Stappers' kan terugkijken op een onder prima weersomstandigheden gelopen 25ste succesvolle jubileumeditie van de Avond4daagse in De Zilk.

Foto's BON.