Datum: 19-10-2019 - 04:01
16
jun
'19
Sponsorzwem voor Dolphins4Femke levert ruim € 1700,- op.
Geschreven door Stichting dolphins4femke

Sponsorzwem voor Dolphins4Femke levert ruim € 1700,- op.

Afgelopen zaterdag 15 juni werden er in het zwembad van de KTS heel veel baantjes gezwommen voor Stichting Dolphins4Femke om geld in te zamelen voor dolfijntherapie in Curacao voor Femke Weijers. Femke is eerder in Curacao geweest voor therapie en heeft daar zulke goede resultaten behaald dat ze graag nog een keer de therapie wil gaan volgen. Aangezien dit een...

zeer kostbare aangelegenheid is, heeft de zwemschool een sponsorzwem voor Femke georganiseerd. De deelnemers, ook Femke zelf zwom mee, hebben van te voren mensen gevraagd om hun te sponsoren voor dit goede doel. 

Verschillende bedrijven hebben een bijdrage in geld en prijzen geleverd en zelfs mee gezwommen voor het goede doel. Deelnemer Sacha heeft maar liefst 130 banen gezwommen en won daarmee een leuke prijs. 

Uiteindelijk is het fantastische bedrag van € 1.712,25 opgehaald voor Dolphins4Femke en is Femke weer een stapje dichter bij de volgende therapie. Wilt u meer informatie over de dolfijntherapie of Femke financieel ondersteunen kijk dan op de facebookpagina of website van Dolphins4Femke .

Foto's PR.