Datum: 05-07-2020 - 22:45
17
jun
'19
Stichting Vrienden van de Witte Kerk: ‘Zelfgemaakt, met een steekje los’ op 28 en 29 juni in Noordwijkerhout.
Geschreven door Stichting Vrienden van de Witte Kerk

Stichting Vrienden van de Witte Kerk: ‘Zelfgemaakt, met een steekje los’ op 28 en 29 juni.

Iedereen heeft vast wel eens gemerkt dat de Vrienden een steekje los hebben. Ze treden graag buiten de gebaande paden en zijn dol op creatieve geesten en verhalen. In het mode-evenement: ‘Zelfgemaakt, met een steekje los’ worden al deze eigenschappen gecombineerd. Op 28 juni opent de Noordwijkse modeontwerpster Judith van Vliet dit festijn. Zij zal vertellen...

over haar opleiding, haar drijfveren, haar visie en haar inspiratie en ze zal laten zien wat zij in haar mars heeft.

Op zaterdag 29 juni is de kerk de hele dag open en laten Noordwijkerhouters zien hoe creatief ze zijn. Er zijn bijzondere creaties te bewonderen, er is een tentoonstelling van zelfgemaakte doopjurken en andere zelfgemaakte kleding met een verhaal. Bovendien kan iedereen ook zelf aan de slag bij workshops (o.a. van ‘Stoffig Stel’) en aan de ‘activiteitentafel’.

Nog nooit achter een naaimachine gezeten? Dat kan daar. Graaien in lapjes, kantjes, knoopjes: het mag, en dan mag er ook nog wat leuks van gemaakt worden. Ook de enige echte Noordwijkerhoutse vlaggenlijn wordt op zaterdag aan elkaar bevestigd en zal rond de kerk te bewonderen zijn.

Toegang is gratis – plaats: Witte Kerk in Noordwijkerhout – vrijdagavond 28 juni opening om 20.30 uur door Judith van Vliet – zaterdag 29 juni open van 10.30 – 16.00 uur – organisatie: Stichting Vrienden van de Witte Kerk.