Datum: 25-10-2021 - 06:35
14
jun
'19
Zondag 16 juni 4e editie van Como’s Jazz & Blues bij het Oosterduinse meer in Noordwijkerhout. (programma)
Geschreven door Como’s Jazz & Blues

Zondag 16 juni 4e editie van Como’s Jazz & Blues. (programma)

Zondag 16 juni 2019 staat in het teken van jazz & blues. Voor de vierde keer organiseert Como & Co  in samenwerking met Fossen Events het gratis festival Como’s Jazz & Blues. Een laagdrempelig en relaxt muziekfestival aan het Oosterduinsemeer waar u kunt genieten van de lekkerste jazz en blues sounds. Een gevarieerde line-up met diverse acts die gegarandeerd zorgen voor een heerlijke sfeer...

De volgende acts treden deze zondag op: Janett & The Blues Baboons, Robbert Fossen Band, Thomas Toussaint Band en Dynamite Blues Band (zie de line up voor de actuele speeltijden).

Naast muziek kunt u terecht voor een drankje en een hapje en is er voor de kinderen een springkussen. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke zondag en tevens ook Vaderdag! Het festival heeft een gratis toegang, start om 12:00 uur en gaat door tot zonsondergang.

Het parkeren van uw auto kan gratis op het parkeerterrein naast Como & Co (Boekhorsterweg 18, 2211 AL Noordwijkerhout). Meer informatie vindt u hier of op http://www.como-co.nl/.

Foto's BON editie 2018. Programma 2019.