Datum: 09-12-2021 - 05:41

   

13
jun
'19
Een Blik Op de kampioenen van 2019 in Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Blik Op de kampioenen van 2019 (update 10): Van Nispen JO13.

De competities in de verschillende takken van sport lopen ten einde, hopelijk kunnen we ook dit jaar weer kampioenen huldigen in Noordwijkerhout en De Zilk. Is jouw team dit seizoen kampioen geworden, of ken je iemand die dit jaar de beste was? Stuur dan je kampioensfoto naar het mailadres van Blik Op Noordwijkerhout > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. ...

Geef in de mail ook aan wie er op de foto staan, wat er gewonnen is en wanneer dat is gebeurd en dan plaatsen wij het op BON 'de best bekeken nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk'. 

Onverwacht kampioenschap Van Nispen JO13
Afgelopen woensdag 11 juni is Van Nispen JO13 kampioen geworden in de 4e klasse. Op 25 mei speelde de JO13 al hun laatste wedstrijd van het seizoen. In een zeer creatieve feestopstelling waarin de aanvallers als verdedigers werden opgesteld en andersom, werd Rijnsburgse Boys met 12-0 verslagen. Ondanks deze dikke overwinning leek het kampioenschap niet realistisch.

Van Nispen had op dat moment al 2 wedstrijden verloren, van Meerburg JO13-3 en van Lisse JO13-2. Meerburg JO13-3 had alle wedstrijden nog gewonnen, maar moesten nog wel 3 wedstrijden inhalen. 4 punten halen in 3 wedstrijden leek een haalbare zaak voor dit ongeslagen team, maar niets bleek minder waar.

In de eerste van de 3 wedstrijden liet Meerburg voor het eerst in deze voorjaarscompetitie punten liggen, ze verloren 3-1 van Teylingen JO13-1. De 2e wedstrijd in de reeks werd net aan gewonnen van UVS JO13-2, 2-3 voor Meerburg maar geen overtuigende cijfers.

De Laatste wedstrijd van het seizoen speelde Meerburg afgelopen woensdag. Bij aanvang van de wedstrijd tegen FC Lisse, de nummer 3 van de ranglijst, staat Meerburg met 27 punten (evenveel als VN) op de 1e plek met een doelsaldo van +40 (VN +37). Winst of gelijkspel zou dus voldoende zijn!

Zie hier een samenvatting van de wedstrijd tussen FC Lisse en Meerburg. Het snelle doelpunt van FC Lisse, binnen 30 sec, was een dreun voor de jongens uit Zoeterwoude die ze niet meer te boven kwamen. Onverwacht maar waar verliezen ze de wedstrijd met 5-0, waardoor Van Nispen JO13-1 de 1e plek overneemt en zich tot kampioen kroont.

Ondanks dat we het niet meer verwacht hadden is dit kampioenschap wel meer dan verdient. In de voorjaarsreeks heeft het team zeer goed gespeeld en maar 2 wedstrijden verloren (FC Lisse 3-2 en Meerburg 3-2). Alle spelers en leiders van de JO13 gefeliciteerd, we gaan zeker nog een feestje vieren met het team!

Spelers: Bas Zimoch, Jesse Roeleverd, Max Keijzers, Tygo van Opzeeland, Siebe van Saase, Jan van Berkel, Mats van Haaster, Luca van Eeden, Niels Geerlings, Cas van Haaster, Kay Pompe, Pieter Sirks, Mijndert Engel, Sam van der Meer, Viann de Groot en Jari Roeleverd. Leiders/trainers: Luc van der Linden, Antoon van Hal en Ed Keijzers. 

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 9): De jeugdkampioensteams TV De Boekhorst.

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 8): VVSB JO11-2

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 7): VVSB MO15

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 6): ST Van Nispen & Hillegom.

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 5): VVSB JO11-1

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 4): VVSB JO19-4

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 3): Marit Huiberts > VOC Amsterdam Nederlands Handbalkampioen

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 2): Finn Stoter > TV De Boekhorst.

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 1): Van Nispen Zaterdag 1.

Foto's PR.