Datum: 03-06-2020 - 04:14
11
jun
'19
Verbouwing van gemeentehuis tot gemeentekantoor in Noordwijkerhout voltooid. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Verbouwing van gemeentehuis tot gemeentekantoor in Noordwijkerhout voltooid. (foto's)

Na de verbouwing en de oplevering begin mei van het gemeentehuis in Noordwijk, kreeg de pers op dinsdagmiddag een inkijk in het ook verbouwde en voormalige gemeentehuis van Noordwijkerhout. Officieel heeft dit nu de status van gemeentekantoor gekregen en staat het gemeentehuis officieel in Noordwijk. In totaal zijn er 240 werkplekken (voor 270 fte’s) waarvan er 105 in Noordwijkerhout zijn....

Kosten van beide verbouwingen bedroegen rond de 1,7 miljoen euro, daar staat tegenover dat het Noordwijkse kantoor aan de Goohorstlaan niet meer gehuurd hoeft te worden en die kosten vallen weg in de komende jaren.

Het nieuwe werken voor de ambtenaren na de fusie in de nieuwe gemeente Noordwijk houdt in dat men geen vaste werkplek meer heeft en zij naar het meest geschikte en beschikbare bureau met twee beeldschermen op zoek moeten. 

Zo kan er ook in zogenaamde huiskamers, in zithoeken of aan huiskamertafels overleg plaatsvinden. Dit kan onderling ambtelijk overleg zijn maar ook met bezoekers en voor meer vertrouwelijke gesprekken zijn er zo nodig kleinere ruimten beschikbaar.

Foto's BON.