Datum: 04-12-2021 - 11:37

   

10
jun
'19
'Stoffig Stel' geeft een workshop in de Witte Kerk en heeft ook een CODE ORANJE wol-actie in Noordwijkerhout.
Geschreven door Stoffig Stel

'Stoffig Stel' geeft een workshop in de Witte Kerk en heeft ook een CODE ORANJE wol-actie.

De Stichting Vrienden van de Witte Kerk organiseert op 28 en 29 juni een mode-evenement 'Zelf gemaakt, met een steekje los!', hierbij ligt de nadruk op zelfgemaakte modieuze kleding met een bijzondere touch. Tijdens dit evenement laten Noordwijkerhoutse creatieve naaisters zien wat je allemaal kunt doen met stoffen, technieken en materialen en hoe je bestaande kleding kunt pimpen....

Bezoekers kunnen zelf ook aan de slag bij workshops waaronder die op zaterdag 29 juni van Rian Hoogenboom van Stoffig Stel Dorpsstraat 48, het wol- en stoffenwinkeltje van Noordwijkerhout. Je kunt bij deze workshop aan de slag met het om leren armbandjes heen te haken, je hoeft geen ervaring te hebben met haken.

Je kunt op deze zaterdag 29 juni vanaf 11.00 uur gewoon aanschuiven in de Witte Kerk en de kosten zijn 5 euro. Meer informatie over het mode-evenement kunt u vinden op de website van Stichting Vrienden van de Witte Kerk.

CODE ORANJE:
In verband met het WK-Voetbal voor vrouwen op dit moment heeft Stoffig Stel tot en met zaterdag 15 juni een leuke oranje-actie in de winkel. Hierbij krijg je 15% korting bij de aankoop van oranje-kleurige wol en alle merken doen daar aan mee.