Datum: 15-08-2020 - 18:41
10
jun
'19
Verruim je blik op de Bollenstreek bij Blik Op Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Verruim je blik op de Bollenstreek bij Blik Op Noordwijkerhout.

Blik Op Noordwijkerhout is 28 juni 2010 officieel online gegaan en is sindsdien als nieuwswebsite, met nu meer dan een miljoen bezoekers per jaar, een begrip geworden in heel Noordwijkerhout en De Zilk. Op 1 november 2011 volgde met succes Blik Op Noordwijk en op 1 april 2017 Blik Op Lisse. 'Drie Blik Op' varianten die deel uit maken van Blik Op Nederland, hebben eenzelfde uitstraling....

en mogelijkheden voor bedrijven, inwoners en verenigingen. De bezoekers van BON (Blik Op Noordwijkerhout/De Zilk) volgen misschien ook graag het nieuws uit de Bollenstreek gemeenten Noordwijk (BON) en Lisse (BOL). Vanaf nu is het voor iedereen makkelijker gemaakt om je blik te verruimen en ook eens de buurtjes te bezoeken.

Linksboven in de menubalk staat het menu 'BlikOp'. Als daarop geklikt wordt rolt er een schermpje naar beneden en ziet u de andere Blik Op nieuwswebsites van de Bollenstreek. In één klik bent u op het juiste adres. (zie foto) 

Ook een eigen BlikOp nieuwswebsite in de Bollenstreek? Blik Op Hillegom en Blik Op Teylingen zijn nog beschikbaar.  Klik dan hier voor meer informatie.

Wendy Weijers Blik Op Noordwijk.

Hans Geerlings Blik Op Lisse

Gidie Vogels Blik Op Noordwijkerhout