Datum: 24-09-2020 - 20:37
09
jun
'19
Dagboek 'Drinkebroeders 33 keer Alpe d’HuZes'. (foto's)
Geschreven door Drinkebroeders

Dagboek deel 5: Drinkebroeders 33 keer Alpe d’HuZes met 'The day after' (foto's)

Wij Drinkebroeders zijn zo dankbaar dat zoveel familie, vrienden, kennissen, collega´s en zeker ook zoveel dorpsgenoten ons hebben gesteund en blijven steunen. Niet alleen in geld, maar ook zeker in waardering en aanmoediging. Wij willen jullie graag d.m.v. een dagboek op BON, op de hoogte houden van onze ervaringen hier in Frankrijk en wie weet is dit een goede motivatie voor een volgende groep....

Dagboek vrijdag 7 juni deel 5 met 'The day after'.
Alle vermoeide lichamen hebben een goede nachtrust achter de rug. Onze verzorgers hadden nog een laatste vrijwilligerstaak. De kaarsen uit de bochten kun je centraal ophalen. Zij hebben de kaarsen op nummer gesorteerd. De sporters die al wakker waren hebben geholpen. Vele handen maken licht werk. 

Na een heerlijk ontspannen ontbijt en alvast wat opruimwerk hebben we een picknickmand gevuld. Met de auto zijn we hoger de bergen in gegaan en een prachtig plekje uit de wind in het zonnetje gezocht. Heerlijk nagenieten van de dag van gisteren.

Voor de avond een restaurantje geregeld om ons daar lekker te laten verwennen. En tenslotte de week afsluiten met een feest in de feesttent. Pater Moeskroen treedt daar ieder jaar vrijwillig op. Een feestband voor een feestteam. Top!!!

Het dagboek is hierbij vol geschreven. Voor ons een jaar om nooit te vergeten. Een doel die we met elkaar wilden bereiken: 33x de berg op en € 25.000,- voor het KWF. Dit is ruim gelukt, maar het heeft ons ook zoveel meer gebracht.

Geweldig om met elkaar zoveel leuke evenementen te organiseren voor anderen, veel gelachen, mooie verhalen en emoties met elkaar te delen en ook vooral zoveel geweldige reacties van iedereen om ons heen te krijgen.

Men zegt: "de slingers moet je zelf buiten hangen", maar om dit samen met anderen te doen is zoveel leuker. Bedankt, de Drinkebroeders.

Klik hier voor: Dagboek donderdag 6 juni deel 4.

Klik hier voor: Dagboek woensdag 5 juni deel 3.

Klik hier voor: Dagboek dinsdag 4 juni deel 2.

Klik hier voor een kort filmpje met een interview en van link naar rechts.

Klik hier voor: Dagboek maandag 3 juni deel 1.

Klik hier voor het geluidsfragment met het radio-interview op maandag.

Mocht u hen nog financieel willen steunen, dan kan dat via de site www.opgevenisgeenoptie.nl en zoek bij deelnemende teams op de Drinkebroeders, of klik op deze link

Foto's acties Drinkebroeders.