Datum: 09-08-2022 - 01:28
08
jun
'19
Leerlingen Teylingen College uit Noordwijkerhout net niet in de prijzen maar wel veel geleerd bij de Jet-Net Enterprise Cup. (foto's)
Geschreven door RCTC - Radio Control Teylingen College

Leerlingen Teylingen College net niet in de prijzen maar wel veel geleerd bij de Jet-Net Enterprise Cup. (foto's)

Ons team, bestaande uit 9 leerlingen van het Teylingen College, RCTC heeft 24 mei meegedaan aan de Jet-Net Enterprise Cup. Hierin hebben wij en andere scholieren van verschillende scholen geraced met RC-auto’s. Dit is een programma opgezet voor excellerende leerling door heel het land. De bedoeling was dat de teams zelf sponsoren regelden voor geld om alles voor de auto’s en de teamkleding te kunnen betalen...

De race vond plaats op het circuit van Model Auto Club Heemstede. Op de dag konden we vier verschillende prijzen winnen. De Design Award, De Communicatie Award, De Speed Award en de prijs voor het Financieel management.

Tijdens de dag hebben we drie keer, vijftien minuten geraced. Ook hebben we onze auto, de sponsoren en ons bijgehouden financiële boek aan de jury gepresenteerd. Helaas zijn we niet in de prijzen gevallen. We werden voor zowel de Design Award als de Communicatie Award en de prijs voor het Financieel management tweede waardoor we die prijzen net mis liepen.

Door een paar mankementen aan de auto zijn we helaas voor de Speed Award zevende geworden. Toch hebben we ongelofelijk van de dag genoten en hebben we erg veel geleerd. Wie onze teamleden zijn, wat onze sponsoren waren en wat we geleerd hebben kunt u vinden op onze website http://www.rcteylingen-college.nl/

Foto's PR.