Datum: 02-10-2023 - 16:52
06
jun
'19

Dag 2: start van de Avond4daagse Noordwijkerhout 2019 met rondje Oosterduinsemeer. (foto's BON)

Helaas moest op advies van het KNMI de eerste wandeldag van 2019 op dinsdagavond afgelast worden, door de organisatie van de Avond4daagse in Noordwijkerhout, wegens het te verwachte slechte weer (code oranje). Woensdagavond op de tweede wandeldag was de herkansing voor de editie van 2019 en startte rond de 600 deelnemers onder gelukkig prima wandelomstandigheden...

bij de Witte kerk voor de avond met een traditioneel rondje langs het Oosterduinse meer. Aan het eind van het rondje om het meer zorgden bij Restaurant Como & Co, de DJ's van de Victorschool voor stevige discomuziek om de wandelaars nog even op te zwepen voor het laatste stukje van het parcours.

De Avond4daagse in Noordwijkerhout vindt dit jaar plaats van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni. Iedere avond is de start om 18.45 uur waarbij meerdere avonden worden opgeluisterd met muziek. Ook de afsluiting van vrijdag 7 juni van de Avond4daagse beloofd weer een feestelijk moment te worden rondom de Witte Kerk. 

Donderdagavond van dag 3 is de start om 18.45 uur bij het Victorhuis voor een rondje door de Victorwijk, klik hier voor de route. Vrijdagavond met de start om 18.45 uur bij de Witte Kerk is alweer de laatste dag van de Avond4daagse, klik hier voor de route.

Foto's BON.