Datum: 09-12-2021 - 06:10

   

02
jun
'19
VVSB JO7-1 'team Oranje' uit Noordwijkerhout winnaar Mini F voetbaltoernooi van FC Lisse.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

VVSB JO7-1 'team Oranje' winnaar Mini F voetbaltoernooi van FC Lisse. (foto's+filmpje)

Zaterdagmorgen 1 juni was het al meteen gezellig druk op sportpark Ter Specke in Lisse. Die zaterdag werd een voetbaltoernooi gespeeld voor de Mini F voetballertjes. Alle spelertjes zijn jonger dan zeven jaar en voor de meesten is dit waarschijnlijk het eerste toernooi dat ze spelen. Er deden maar liefst 18 teams van verschillende voetbalverenigingen mee en die waren in 4 poules ingedeeld....

Naast natuurlijk FC Lisse deden er teams mee van VVSB (met drie teams), Kagia, Ter Leede, Foreholte, SJC en Rijnsburgse Boys mee. Vanaf 9:00 uur werd er gestart met de poulewedstrijden. Daarna volgden de kruiswedstrijden. De wedstrijdjes duurden 10 minuten. Tussen de poulewedstrijden konden de teams penalty's nemen op het grote doel, waar keepers van Lisse JO-17 het doel verdedigden.

Na de poulewedstrijden speelden de kinderen nog 1 kruiswedstrijd en werd er tussen de nummers 1 een finale gehouden die VVSB JO7-1 'team Oranje' met 4-1 won van Lisse 3. Rond 12.30 uur was de prijsuitreiking voor alle voetballertjes en daar werd het team VVSB JO7-1 'team Oranje' gehuldigd als winnaar van het sterk bezette jeugdtoernooi in Lisse.

Klik hier voor een kort filmpje. Foto's PR. Meer foto's bij Blik Op Lisse.