Datum: 08-12-2021 - 11:46

   

03
jun
'19
Gasten Stichting Met je Hart genieten van 2e editie 'Noordwijkerhouts Muziekfeest'. (foto's)
Geschreven door 'Eet met je hart" Noordwijkerhout

Gasten Stichting Met je Hart genieten van 2e editie 'Noordwijkerhouts Muziekfeest'. (foto's)

Op zaterdagmiddag 1 Juni vond in Café van der Geest de 2e Editie van het Noordwijkerhouts Muziekfeest plaats, georganiseerd door Stichting Met je Hart Noordwijkerhout, voor iedereen van 65 en ouder. Het café was weer op en top versierd met heel veel ballonnen van Suzannes Feestshop  en dit gaf extra sfeer aan het grote muziekspektakel. Diverse artiesten traden er deze middag op...

voor 150 gasten van Stichting Met je hart en de presentatie lag in handen van ambassadeur van 'Met je hart' Sjaak van den Berg. Als eerste trad de jonge Jens Heemskerk uit Noordwijkerhout op, bekend van zijn deelname aan The Voice Kids, hij zong een aantal liedjes voor een volle zaal met publiek wat zichtbaar genoot van zijn optreden. 

Vervolgens was het de beurt aan het koor Dune and Forest uit Noordwijk, een koor van een grote groep dames en heren die meerstemmig een Nederlands en Engels repertoire zongen. Van swingende Jazz tot fraaie ballads en pop nummers in close-harmony arrangementen. 

Tussen de optredens door was er natuurlijk tijd voor een hapje en een drankje die op deze middag rond werden gebracht door de vrijwilligers van Met je hart. Het volgende optreden stond ook al weer klaar en dat was 'Zing met je Hart' het eigen zangkoor van Stichting Met je Hart. Onder leiding van Joke Heineman brachten zij een aantal zeer herkenbare liedjes ten gehore, waarbij het publiek niet achter bleef en volop meezong.

Lekker meezingen deed men ook met zanger Jurgen Jonkers alias Frans Bauer en de bekende Nederlandse shantyliedjes van het Noordwijkerhoutse Shantykoor 't Bollenhart. De mannen van 't Bollenhart maakten, met het laatste optreden van deze middag, er ook weer een echt Noordwijkerhouts feestje van. Dit als afsluiting van een geweldige 2e editie van het Noordwijkerhouts Muziekfeest van Stichting Met je hart. 

Foto's BON. Kijk voor een aantal filmpjes op de Facebook-pagina van Met je hart.