Datum: 01-07-2022 - 00:54

Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op de actiepagina, klik hier.

03
jun
'19
46-jarige Noordwijkerhouter aangehouden na rit met auto door de tuin van Puyckendam. (foto's + update politiebericht)
Geschreven door Redactie BON

46-jarige Noordwijkerhouter aangehouden na rit met auto door de tuin van Puyckendam. (foto's + update politiebericht)

Rond de klok van 16.15 uur vrijdagmiddag is een auto, die uit de richting van de Kerkstraat kwam, in de bocht van de Pilarenlaan bij Puyckendam rechtdoor gereden. Via het trottoir en een hekje kwam de auto in de tuin terecht, raakte de muur van het Koetshuis en reed vervolgens aan de andere kant de tuin weer uit en reed daarbij ook nog even een boompje en een hekje...

ondersteboven. Vervolgens is de automobilist er via de Pilarenlaan weer vandoor gegaan. Getuigen belden onmiddellijk de politie en na wat tot nu toe bekend is, is volgens een bewoner van het Koetshuis de automobilist later door de politie aangehouden. De bewoner heeft aangifte van het incident gedaan bij de politie. Navraag bij de politie heeft verder nog geen details opgeleverd, maar daar later meer over.

Update politiebericht 3-6-2019:
Na de melding van een getuige trof de politie de auto niet veel later aan in Noordwijkerhout. Bij zijn auto is een 46-jarige man uit Noordwijkerhout aangehouden voor het veroorzaken van een ongeval, het verlaten van de plaats van het ongeval en het rijden onder invloed. Zowel de alcohol- als de drugstest waren positief.

Foto's BON.