Datum: 14-08-2020 - 13:25
31
me
'19
Wie verdient er een lintje in Noordwijkerhout, De Zilk en Noordwijk?
Geschreven door Gemeente Noordwijk

Wie verdient er een lintje?

De gemeente reikt volgend jaar graag weer aan een groot aantal van onze zeer actieve vrijwilligers een lintje uit. Het initiatief hiervoor ligt bij u als inwoners. Dus wie verdient er volgens u een lintje tijdens de lintjesregen in 2020? Uw hulp is nodig voor het aanvragen. De burgemeester dient binnengekomen aanvragen in bij de commissaris van de Koning. Na een lange weg van beoordelingen...

besluit de desbetreffende minister of de onderscheiding wel of niet wordt verleend (meer informatie hierover lees ook 'Voordragen' op lintjes.nl). We hebben wel uw hulp nodig. Om ervoor te zorgen dat de juiste mensen in het zonnetje gezet worden. Kent u iemand in uw omgeving die in aanmerking zou kunnen komen voor een lintje? Neem dan contact op met de medewerker Kabinetszaken van de gemeente Noordwijk.

Wel nog even geheim houden natuurlijk
Het is een goede gewoonte de betrokken persoon niet op de hoogte te stellen van uw voorstel. Dus denk eraan het geheim te houden. Het komt namelijk ook voor dat een voorstel wordt afgewezen. Daarnaast speelt bij toekenning van een onderscheiding het verrassingselement een rol.

Meer informatie
Lees ook: Koninklijke onderscheiding (lintje) aanvragen. Voor meer informatie over het aanvragen, contactgegevens en de procedure.

Foto BON