Datum: 27-09-2023 - 23:20
30
me
'19

Martien en Erica Meiland van 'Chateau Meiland' te gast bij de talkshow van Jeroen Pauw. (uitzending gemist)

Op 19 mei maakte we u al attent op de realityserie 'Chateau Meiland' van SBS6, met daarin een hoofdrol voor Martien en Erica Meiland uit Noordwijkerhout. Ondertussen hebben we al twee afleveringen kunnen genieten van hun belevenissen in het Chateau Mariaux in Frankrijk. Er volgen nog vijf uitzendingen en die kunt u zien op de maandagavond om 20.30 uur bij SBS6...

De eerste twee afleveringen en een flinke aantal clips kunt u terugkijken op de website van SBS6, klik hier. Natuurlijk staan Martien en Erica, als de populairste deelnemers van het programma 'Ik vertrek', hierdoor ook volop in de belangstelling van andere media. Op woensdagavond 29 mei was 'het beroemde stel' als BNers te gast bij de talkshow 'Pauw' op NPO1 van Jeroen Pauw.

U kunt het leuke gesprek met Jeroen Pauw uiteraard terugkijken via uitzending gemist, klik hier en het gesprek start bij 43.30 min. Wij wensen u veel kijkplezier als u het tenminste gemist heeft en anders gewoon weer lekker kijken naar de volgende uitzending van 'Chateau Meiland' op maandag 3 juni.

Foto van uitzending talkshow Pauw.