27
me
'19
Een Blik Op de kampioenen van 2019 in Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie BON

Blik Op de kampioenen van 2019 (update 6): ST Van Nispen & Hillegom.

De competities in de verschillende takken van sport lopen ten einde, hopelijk kunnen we ook dit jaar weer kampioenen huldigen in Noordwijkerhout en De Zilk. Is jouw team dit seizoen kampioen geworden, of ken je iemand die dit jaar de beste was? Stuur dan je kampioensfoto naar het mailadres van Blik Op Noordwijkerhout > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. ...

Geef in de mail ook aan wie er op de foto staan, wat er gewonnen is en wanneer dat is gebeurd en dan plaatsen wij het op BON 'de best bekeken nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk'. 

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 1): Van Nispen Zaterdag 1.

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 2): Finn Stoter > TV De Boekhorst.

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 3): Marit Huiberts > VOC Amsterdam Nederlands Handbalkampioen

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 4): VVSB JO19-4

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 5): VVSB JO11-1

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 6): ST Van Nispen & Hillegom.
Het "Gouden Combi team" van Van Nispen en SV Hillegom hebben het kampioenschap in de 5e Klasse A binnen gehaald. Na een wedstrijd, waarin veel strijd geleverd werd, wisten de vrouwen de titel binnen te halen. Het "Gouden Combi Team" begon met 1 punt voorsprong op de ranglijst aan de wedstrijd tegen concurrent Altior Vr. 2. Al in de eerste minuut van de wedstrijd wist Altior het net te vinden en stond er 0-1 op het scorebord.

De "Gouden Combi" wist zich snel te herstellen en had voor rust de achterstand omgebogen in een 4-2 voorsprong. Na rust liepen zij uit naar 6-2 maar Altior wist aan het einde van de wedstrijd de eindstand van 6-4 op het scorebord te zetten. Genoeg voor "De Gouden Combi" om het kampioenschap te kunnen vieren. Van Harte gefeliciteerd met dit dikverdiende kampioenschap!!

Foto PR, klik hier voor meer foto's.