Datum: 24-09-2020 - 20:54
27
me
'19
Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam (SOP) dankt vrijwilligers met walking dinner in Het Wapen van Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam

Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam (SOP) dankt vrijwilligers met walking dinner in Het Wapen. (foto's)

De S.O.P. (Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam) faciliteert beschikbare ruimten in Puyckendam voor andere verenigingen en stichtingen en andere niet-commerciële organisaties. Het bestuur bestaat uit 7 personen die de Stichting besturen. Daarnaast draait de gehele organisatie op en met vrijwilligers, ook de bestuursleden werken allen als vrijwilligers...

De Stichting draait geheel zelfstandig en ontvangt geen enkele subsidie en het draait voortreffelijk. Veel organisaties weten de weg te vinden naar het ontmoetingscentrum, waarin ook de KBO en de biljartvereniging hun domicilie hebben. Het bestuur is zeer ingenomen en dankbaar dat zij gebruik kunnen maken van veel vrijwilligers, die zich geheel belangeloos inzetten voor de klanten van de Stichting.

Elk jaar biedt het bestuur de vrijwilligers, meestal met partners, een gezellige avond aan in de maand mei. In augustus wordt er een grote BBQ gehouden en met de Kerst is er een Kerstinn met alles erop en aan. Afgelopen vrijdag, 24 mei waren er 40 mensen aanwezig in Het Wapen van Noordwijkerhout, waar alle vrijwilligers met partners een 'walking dinner' werd aangeboden.

De voorzitter, Bert Volkerijk heette alle aanwezigen van harte welkom in de prachtige zaal, achterin het gebouw en sprak nogmaals zijn dank uit aan alle vrijwilligers, voor hun zeer gewaardeerde inzet. Het 'walking dinner' werd zeer gewaardeerd en bestond uit maar liefst 6 gangen met verschillende gerechten. Uiteraard was er ook de drank gratis en we kunnen als bestuur terugzien op een uitstekend geslaagd feest.

Ook zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers, zodat de bestaande vrijwilligers ook minder hoeven te werken. Er kan gekozen worden uit een ochtenddienst, of middag- of avonddienst. Het gaat hier over het algemeen over werkzaamheden achter de bar. Verder dienen er op gezette tijden tafels en stoelen verplaatst te worden voor de diverse organisaties en dat is meestal mannenwerk wat niet meer dan hooguit een uurtje duurt.

Mocht U interesse hebben na dat gelezen te hebben? U kunt contact opnemen met Mw. Toos vd Berg, die bestuurslid is van de vrijwilligers. Tel: 0252-376405 of 06-55582015 U bent van harte welkom.

Tekst en foto's PR.