26
me
'19
Actie Alpe d'HuZes Drinkebroeders in Noordwijkerhout.
Geschreven door Drinkebroeders

Drinkebroeders beklimmen binnenkort de Alpe d’HuZes. (foto's)

Over een kleine 2 weken is het zover dat de Drinkebroeders 33x de Alpe d´Huez gaan beklimmen. Een pittige uitdaging, maar zeker de moeite waard. De moeite waard omdat met deze uitdaging tot nu toe ruim € 32.000,- bij elkaar is verzameld voor het goede doel het KWF kankerbestrijding. Met dit geld wordt onderzoek gedaan naar kanker en hopelijk uiteindelijk niemand meer doodgaat aan kanker...

De Drinkebroeders hebben vele evenementen georganiseerd, wat voor een diversiteit aan mensen leuk was om aan mee te doen. De start was bij Festival 1, vervolgens Lichtjesavond, Spinning, Après-ski feest, High Tea, Hollandse Boottochten, Franse week, “rommel” & spelletjes bij Koningsdag en als afsluiting demo-dag coaching met paarden en ponyrijden & knutselen.

Daarnaast zijn er nog meerdere individuele of kleine activiteiten, te veel om op te noemen. Dit alles plus de persoonlijke donaties heeft dit prachtige bedrag opgeleverd. Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als deze jubilerende vriendengroep, die dit jaar voor de 33e keer meededen met de carnavalsoptocht, dan ook € 33.000,- bij elkaar kunnen verzamelen.

Mocht u hen nog financieel willen steunen, dan kan dat via de site www.opgevenisgeenoptie.nl en zoek bij deelnemende teams op de Drinkebroeders, of klik op deze link. Of gooi uw lege flessenbonnetje deze week nog bij de AH in Noordwijkerhout in de “Drinkebroeders-bus”. Namens de Drinkebroeders alvast bedankt.

Foto's acties Drinkebroeders.