26
me
'19
Schapenscheren op De Dierenhoeve en de aftrap van de crowdfundingsmaand Kinderboerderijen Actief Tour in Noordwijkerhout.
Geschreven door Kinderboerderij De Dierenhoeve

Schapenscheren op De Dierenhoeve trekt weer veel bezoekers. (foto's + update verslag)

Het Schapenscheren evenement op De Dierenhoeve heeft ook dit jaar weer enorm veel bezoekers getrokken. De meeste bezoekers meldden zich bij de nieuwe ingang van De Dierenhoeve, waar men direct de mooie nieuwe Dierentaxi kon bewonderen. De dierentaxi is mogelijk gemaakt door een aantal gulle gevers. Bij de diverse kraampjes waren ingelijste veertjes, loten...

plantjes, heerlijke taarten, hamburgers,poffertjes verkrijgbaar. Ook was het mogelijk om pompoenpitten te kopen en deze direct te planten op de boerderij. Dit was tevens de start van de wedstrijd ‘wie kweekt de grootste pompoen’. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens de viering van Halloween op De Dierenhoeve. Het schapenscheren ging de hele dag door, dus alle bezoekers hebben de kans gehad om dit te kunnen zien. De schapen lopen nu weer lekker fris bij.

Aan het einde van de dag werden de winnende lootjes getrokken en de winnaars bekend gemaakt. Er waren mooie prijzen te winnen, zoals een kippenhok met drie kippen, tickets voor Soldaat van Oranje en nog veel meer mooie prijzen. Hiervoor dank aan alle sponsoren. De opbrengst is bestemd voor een speeltoestel dat ook geschikt is voor mindervalide kinderen en de instandhouding van De Dierenhoeve. Zodat we in de toekomst weer dit soort evenementen mogelijk kunnen maken.

Waarbij we streven naar laagdrempeligheid, geen entree kosten, leuk en vooral leerzaam voor jong en oud. Laten we vooral ook niet vergeten dat zo’n evenement alleen mogelijk is dankzij de inzet en groot enthousiasme van onze medewerkers en vrijwilligers, die De Dierenhoeve gelukkig rijk is! in de maand juni zijn er nog meer evenementen om de aanschaf van het speeltoestel mogelijk te maken. Hou hiervoor de Website (www. Dierenhoeve.nl) en Facebook in de gaten.

Foto's BON.