Datum: 04-06-2020 - 19:31
26
me
'19
Zaterdag 1 juni 2e editie 'Noordwijkerhouts Muziekfeest' Stichting Met je Hart.
Geschreven door 'Eet met je hart" Noordwijkerhout

Zaterdag 1 juni 2e editie 'Noordwijkerhouts Muziekfeest' Stichting Met je Hart.

Op Zaterdag 1 Juni is de 2e Editie van het Noordwijkerhouts Muziekfeest voor iedereen van 65 en ouder georganiseerd door Stichting Met je Hart. Om 13.00 gaan de deuren bij Café van der Geest open voor het grote muziekspektakel. Vele artiesten zullen het podium betreden, Jens Heemskerk, bekend van zijn deelname aan The Voice Kids, ook heeft Jens opgetreden tijdens de 1e editie van het Muziekfeest...

Zing met je Hart, het eigen zangkoor van stichting Met je Hart. Onder leiding van Joke Heineman brengen zij u de mooiste liedjes ten gehore. Jurgen Jonkers alias Frans Bauer, Met zijn meezingers beloofd het een grandioze middag te worden. Dune and Forest uit Noordwijk, een grote groep dames en heren die meerstemmig u een Nederlands en Engels repertoire verzorgen.

Van swingende Jazz tot fraaie ballads en pop nummers in close-harmony arrangementen. En niet te vergeten, Shantykoor het Bollenhart. Een koor bestaande uit ruim 60 mannen die oude zeemansliederen doen herleven. Tijdens de 1e editie heeft dit koor laten zien wat een feestje maken is. Ruim 200 senioren gingen u in 2018 voor in een daverende polonaise. 

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 7,50 inclusief 2 consumpties bij Suzannes Feestshop in Noordwijkerhout. Wij hopen u allemaal te verwelkomen op Zaterdag 1 Juni van 13.30 -17.30 uur in Café van der Geest in Noordwijkerhout. Om 13.00 uur gaan de deuren open.

Foto's PR editie 2018.