26
me
'19
De Harpe Davids repeteert met burgemeester en wethouder in Noordwijkerhout.
Geschreven door De Harpe Davids

De Harpe Davids repeteert met burgemeester en wethouder.

Woensdagavond 22 mei hebben burgemeester Hermans-Vloedbeld en wethouder van den Berg een bezoek gebracht bij de repetitie van muziekvereniging de Harpe Davids. Dit in het kader van het thema ‘Cultuur verbindt’ van de gemeente Noordwijk. De Harpe Davids heeft deze belangstelling vanuit het gemeentelijk bestuur erg leuk gevonden. Het was een manier om met leden...

van de vereniging in contact te komen en tijdens de pauze was er de mogelijkheid om met elkaar van gedachten te wisselen. Cultuur verbindt, daarom willen wij u uitnodigen op zondag 9 juni. De Harpe Davids verleent dan haar muzikale medewerking aan de oecumenische pinksterdienst, aanvang 10.00 uur, locatie Hescohonk, Doctor Poelslaan 21, Noordwijkerhout.

Woensdag 26 juni is de inlooprepetitie van muziekvereniging de Harpe Davids. Van 18.30 tot 19.15 uur kun je komen luisteren naar alle leerlingen, sommige voor het eerst, die meespelen met het grote orkest. Na het optreden is het mogelijk om verschillende instrumenten te proberen. 

Wie weet speel jij straks bijvoorbeeld op een klarinet, trompet, sax, trombone of een slagwerkinstrument. Je kunt ons vinden in de Parade, van der Weijdenlaan 2a, te Noordwijkerhout. Voor meer informatie. Kijk dan op onze website www.harpedavidsnwh.nl of de facebookpagina.