25
me
'19
Een Blik Op de kampioenen van 2019 in Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie BON

Blik Op de kampioenen van 2019 (update 5): VVSB JO11-1. (foto's kampioenswedstrijd 13-0)

De competities in de verschillende takken van sport lopen ten einde, hopelijk kunnen we ook dit jaar weer kampioenen huldigen in Noordwijkerhout en De Zilk. Is jouw team dit seizoen kampioen geworden, of ken je iemand die dit jaar de beste was? Stuur dan je kampioensfoto naar het mailadres van Blik Op Noordwijkerhout > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. ...

Geef in de mail ook aan wie er op de foto staan, wat er gewonnen is en wanneer dat is gebeurd en dan plaatsen wij het op BON 'de best bekeken nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk'. 

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 1): Van Nispen Zaterdag 1.

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 2): Finn Stoter > TV De Boekhorst.

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 3): Marit Huiberts > VOC Amsterdam Nederlands Handbalkampioen

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 4): VVSB JO19-4

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 5): VVSB JO11-1
VVSB JO11-1 kende een bijzondere sterke tweede seizoenshelft. Van de tien wedstrijden werden er maar liefst negen met grote cijfers gewonnen door deze paarsgele talenten! Vorige week zaterdag moest ook concurrent FC Oegstgeest eraan geloven! VVSB JO11-1 won met 2-4 in Oegstgeest en kon op de slotdag van de competitie op zaterdag 25 mei het kampioenschap nauwelijks nog ontgaan. Naaste concurrent DoCoS JO11-1 stond, met nog een speelronde te gaan, drie punten en ruim 30 doelpunten achter en dus werd VVSB JO11-1 afgelopen week al virtueel kampioen!

Zaterdag 25 mei kwam Foreholte JO11-2 op bezoek op de Boekhorst en die werden in de kampioenswedstrijd met een nederlaag van maar liefst 13-0 weer naar Voorhout gestuurd. Het kampioensteam met daarin  Jayden, Sjoerd, Niels, Jens, Roy, Tijn, Kenzo, Stef, Daan en de vaste invallers Laith en Ivo, werden door de grote supportersschare na afloop hartstochtelijk toegejuigd. En volgens traditie doken de kampioenen vervolgens in de vijver naast het veld. 

Foto's BON