Datum: 06-06-2020 - 05:30
21
me
'19
Leiding en bestuursleden Scouting Bosgeest laten zich uitdagen op weekendje weg. (foto's)
Geschreven door Scouting Bosgeest

Leiding en bestuursleden Scouting Bosgeest laten zich uitdagen op weekendje weg. (foto's)

Archery Tag, Dutch Oven Cooking, zeilen en puzzelen. Afgelopen zaterdag waren er dan geen opkomsten, maar toch was de leiding druk in de weer. Dit weekend stond in het teken van teambuilding, inspireren en gezelligheid binnen de leidingteams van Scouting Bosgeest. In alle vroegte werd op zaterdagochtend, om acht uur het weekend afgetrapt op het clubhuis met een heerlijk ontbijtje...

Aan de hand van t-shirts werden de teams ingedeeld voor een heuse autopuzzeltocht! Via diverse hints, coördinaten en opdrachten konden er punten verdiend worden. Door Voorhout, Oegstgeest, Cruquius en Hoofddorp zijn de teams uiteindelijk beland in Haarlem. Hier hebben ze tegen elkaar gestreden met Archery Tag en is in de Ikea de laatste hint verworven.

Na het volgen van deze hint zijn de teams uitgekomen bij een kampeerterrein in Haarlem. Hier kon iedereen genieten van lekkere shoarma. Na het avondeten is de winnaar van het spel bepaald middels een spannende eindstrijd. De avond is gezellig afgesloten bij het kampvuur.

De zondagochtend stond in het teken van twee workshops: Een zeilinstructie gegeven door waterscouts uit Haarlem. En koken met Dutch Ovens. Na de workshops was het weer tijd om in te pakken en zijn we met z’n allen weer richting Noordwijkerhout vertrokken. Het was een geslaagd leidingweekend en zeker voor herhaling vatbaar!

Kijk voor meer informatie op www.bosgeest.nl

Foto's Scouting Bosgeest.