Datum: 26-05-2020 - 15:25
    
15
me
'19
All American Bowling verzorgt opnieuw gezellige bowlingmiddag voor gasten 'Met je hart'. (foto's)
Geschreven door Stichting 'Met je hart" Noordwijkerhout

All American Bowling verzorgt opnieuw gezellige bowlingmiddag voor gasten 'Met je hart'. (foto's)

De gasten van Stichting 'Met je hart' werden dinsdagmiddag 14 mei door eigenaar Henk Oosterhuis van All American Bowling net als vorig jaar, voor de tweede keer verwelkomd voor een door hem geheel verzorgde bowlingmiddag in het bowlingcentrum aan de Langelaan. Achtendertig gasten deden er mee met de bowling of keken met de vrijwilligers vermakelijk toe...

hoe de ballen over de baan werden gegooid en aan het eind van de middag was de prijsuitreiking. Tussendoor werd iedereen voorzien van een hapje en een drankje en genoten de aanwezigen van een gezellige en sportieve bowlingmiddag. Stichting Met je hart wil graag All American Bowling heel hartelijk bedanken voor de leuke en verzorgde bowlingmiddag. 

Zomeractie 2019 > Van 6 mei t/m 1 september 2019 GRATIS BOWLEN bij je diner!
Nu extra voordelig uit met familie, vrienden of collega`s tijdens de zomermaanden! Gratis bowlen bij je diner. Wil je bij ons Plategrillen of genieten een All American Hamburger, Texas Spareribs of Fish and Chips? Reserveer voor minimaal 4 personen en krijg dan een uur bowlen helemaal gratis! Klik hier voor meer informatie.

Foto's PR.