Datum: 04-06-2020 - 19:41
14
me
'19
Laat uw oldtimer 'op de gevoelige plaat vastleggen' tijdens Open Dag Gravendam 2019.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Laat uw oldtimer 'op de gevoelige plaat vastleggen' tijdens Open Dag Gravendam 2019.

Eens in de vijf jaar krijgen we een kijkje achter de schermen bij bedrijven op het bedrijventerrein van Gravendam. En zaterdag 18 mei 2019 is het zover! Zo’n 40 bedrijven zetten hun deuren open voor publiek. Van desembroden bakken, tot graffiti spuiten, tot je eigen klok maken of een Formule1 wagen besturen: de activiteiten zijn eindeloos en ontzettend divers....

Daarom is deze open dag een aanrader voor iedere leeftijdsgroep: jonge kinderen kunnen genieten van onder andere een speurtocht, schminken en graffiti; volwassenen kunnen meer leren over de voordelen van ergonomische werkplekken, bakprocessen van desembrood en het laten taxeren van oldtimers op de Smederij behoort zelfs tot de mogelijkheden.

Studio Royale zet uw oldtimer op de foto.
Maar ook Studio Royale Foto en Film van Steven Bemelman zet op de Open Dag Gravendam zijn deuren open voor uw oldtimer. De hele dag door maken zij - wel op afspraak - een professionele, exclusieve profiel (zijaanzicht) opname van uw favoriete, klassieke automobiel. Magnifiek en majestueus uitgelicht in een speciale studio setting. Zie fotovoorbeeld van de 35-jarige klassieker van Studio Royale.

Belangstelling? Meld u dan snel aan d.m.v. een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en merk/type van uw klassieker. Er is voor die dag een tijdsplanning opgesteld, zodat u niet lang hoeft te wachten. En let op.…vol is wel vol. Kosten, éénmalig, speciaal voor de Open Dag van Gravendam: € 65,00 voor 30 cm brede fotoprint inclusief een Hoge Resolutie digitaal bestand.

Tevens bieden Studio Royale de mogelijkheid om een geplexificeerde print / Artprint van uw lievelingsautomobiel op groot formaat te bestellen. Voor aan de muur, thuis of op de zaak. Hiervan zijn tijdens de Open Dag voorbeelden op de studio aanwezig.

De organisatoren van Opendag Gravendam moedigen zowel bezoekers als bedrijven aan om zichzelf te laten zien. Toon wat je doet, zet je deuren voor elkaar open en wees nieuwsgierig! Voor meer en laatste informatie zie de Facebookpagina van Gravendam, klik hier.

Foto Studio Royale.