Datum: 24-09-2021 - 11:31
11
me
'19
Gezellige drukte bij een zonnige Moederdagmarkt in het centrum van Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Gezellige drukte bij een zonnige Moederdagmarkt in het centrum van Noordwijkerhout. (foto's)

Op de tweede zondag in mei worden traditiegetrouw ieder jaar alle moeders weer in het zonnetje gezet. In Noordwijkerhout is vandaag, rondom de Witte Kerk en in de Dorpsstraat en Havenstraat van 10.00 -17.00 uur, een Moederdagmarkt georganiseerd met de nieuwste, mooiste, lekkerste en leukste Moederdag cadeaus. Bij een flink aantal standhouders...

kan er volop worden geshopt en de winkeliers hebben ook allerlei acties en aanbiedingen om moeders te verblijden. De NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging) nodigt u van harte uit om vandaag nog tot 17.00 uur de Moederdagmarkt Noordwijkerhout vol originele Moederdag-cadeaus, lekkernijen en heel veel gezelligheid te gaan bezoeken. 

Stand op de Moederdagmarkt (zie foto):
Ludieke actie Stichting Vrienden van de Witte Kerk: Dorpsslinger met dorpsgevoel.
Oproep aan verenigingen, scholen, ondernemers en alle inwoners van Noordwijkerhout. De Vrienden zijn gek op het dorp en hebben bewondering voor het saamhorigheidsgevoel. Daarom willen ze samen met het hele dorp een slinger maken. Een slinger van stoffen vlaggetjes, die op 29 juni a.s. in de Witte Kerk aan elkaar genaaid gaan worden.

Het streven is de slinger rond de kerk te laten gaan en te laten zien dat Noordwijkerhouters HUN kerk omarmen. Grijp deze kans en voorzie een stukje van de slinger van uw eigen naam of logo. Voor wie meer wil weten: kom op 11 mei tijdens de moederdagmarkt naar de Witte Kerk, schaf een stukje van de vlag aan en doe mee.

Stichting Vrienden van de Witte Kerk - www.vriendenvandewittekerk.nl - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's BON en Tim van Eeden.