Datum: 02-06-2020 - 17:01
09
me
'19
Rent-A-Bike Van Dam Noordwijkerhout 'gaat internationaal' met verhuur van 170 fietsen voor trendtour in Parijs. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Rent-A-Bike Van Dam Noordwijkerhout 'gaat internationaal' met verhuur van 170 fietsen voor trendtour in Parijs. (foto's)

De veelal 'oranje fietsen' die verhuurd worden door Rent-A-bike Van Dam uit Noordwijkerhout, zijn een bekende verschijning in de Duin- en Bollenstreek. Vooral de bezoekers van de toeristische trekker Keukenhof maken er veel gebruik van om een tochtje door de Bollenstreek te fietsen. Maar na de aanvraag voor de verhuur door een Nederlands bedrijf van maar liefst 170 fietsen...

voor twee weekenden in Parijs, gaat Rent-A-bike Van Dam nu dus ook internationaal.

Donderdag 9 mei zijn medewerkers van Rent-A-Bike Van Dam met 3 busjes en aanhangers, volgeladen met 170 fietsen, naar Frankrijk vertrokken. De fietsen worden afgeleverd in het centrum van Parijs in een parkeergarage bij Gare du Nord.

Het Nederlandse bedrijf, die bijeenkomsten en events organiseert voor bedrijven in de foodservicebranche, gaat de 170 fietsen twee weekenden inzetten voor een trendtour voor medewerkers uit de foodservicebranche.

In heel Frankrijk en België was geen bedrijf te vinden die 170 fietsen voor de verhuur kon leveren en toen kwam men toch uit in Nederland. Rent-A-bike Van Dam kon de fietsen wel leveren en na de 2 weekenden worden de fietsen ook weer teruggehaald door medewerkers van het Noordwijkerhoutse bedrijf.

Foto's Jan Knapen.