Datum: 31-03-2023 - 17:29
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

07
me
'19

Blik Op de kampioenen van 2019 (update 2): Finn Stoter > tenniskampioen (jeugd) Zuid-Holland.

De competities in de verschillende takken van sport lopen ten einde, hopelijk kunnen we ook dit jaar weer kampioenen huldigen in Noordwijkerhout en De Zilk. Is jouw team dit seizoen kampioen geworden, of ken je iemand die dit jaar de beste was? Stuur dan je kampioensfoto naar het mailadres van Blik Op Noordwijkerhout > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. ...

Geef in de mail ook aan wie er op de foto staan, wat er gewonnen is en wanneer dat is gebeurd en dan plaatsen wij het op BON 'de best bekeken nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk'. 

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 1): Van Nispen Zaterdag 1.

* Blik Op de kampioenen van 2019 (update 2): Finn Stoter > TV De Boekhorst.
Afgelopen zondag 5 mei heeft Finn Stoter van Tennisvereniging De Boekhorst uit Noordwijkerhout de Provinciale Jeugd (tennis)Kampioenschappen Zuid-Holland (voorheen DJK) gewonnen in de categorie JE/ME Groen 8 t/m 14.

Vorig jaar won hij dit tenniskampioenschap ook, maar toen was het nog de Tennis Districtskampioenschappen van District Leiden, en nu dus van de hele provincie Zuid-Holland.

Finn mag daardoor nu in september deelnemen aan het PJK Nederland en provincie Zuid-Holland vertegenwoordigen in de categorie Groen. Finn van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.

Foto PR.