Datum: 30-06-2022 - 06:51
10
me
'19
Vrienden van de Sjaan Live op 18 mei bij Café van der Geest. in Noordwijkerhout.
Geschreven door St. Jeanne d'Arc

Vrienden van de Sjaan Live op 18 mei bij Café van der Geest.

Op zaterdag 18 mei verzorgt de harmonie van muziekvereniging van St. Jeanne d’Arc in Café van der Geest een muzikale avond. Deze avond is er geen traditionele harmoniemuziek, maar neemt De Sjaan de rol van een heuse coverband aan. Zij begeleiden die avond maar liefst 5 zangers en zangeressen. Stilzitten is er deze avond dan ook niet bij. Er mag absoluut gedanst...

en meegezongen worden. Maar uiteraard mag u ook lekker ongedwongen luisteren onder het genot van een drankje.

Het programma bestaat uit bekende popnummers, waaronder It’s raining men, McArthur Park en River Deep, Mountain High. Manon Gelevert, Anita van der Zon, Carin Meiland, Martijn Barnhoorn en Sophie Warmerdam zullen deze nummers ten gehore brengen.

Alle vijf de zangers en zangeressen zijn inmiddels geen onbekenden meer van het Noordwijkerhoutse publiek en al helemaal niet meer van De Sjaan. Diverse malen stonden zij al op het podium met het Noordwijkerhoutse coverorkest.

Uiteraard zullen de komende weken de laatste puntjes op de i worden gezet, maar de basis en het vertrouwen tussen zangers, dirigent en orkest waren direct vanaf het begin merkbaar.

Gezellig een avondje uit met familie of vrienden? Lekker een avondje meezingen en dansen? Kom dan op 18 mei a.s. naar Café van der Geest. De avond begint om 21:00 uur.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.noordwijkticket.nl en kosten € 5,- per kaart plus € 0,60 transactiekosten. Kaarten zijn ook te verkrijgen via de VVV Noordwijkerhout, Boekhandel van der Meer in Noordwijk en Theater de Muze in Noordwijk.