Datum: 05-06-2020 - 21:27
30
apr
'19
Kerkenveiling St. Jozefkerk in de Maasgaarde in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Vrijdag 24 mei Kerkenveiling St. Jozefparochie met als thema 'Bouw die muur'.

Onder leiding van de veilingmeesters Jaap Meiland, Wim Zandwijk en Dick Bader gaan vrijdag 24 mei in de Maasgaarde weer veel mooie kavels onder de hamer tijdens de jaarlijkse Kerkenveiling van de St. Jozefparochie. Dit jaar zijn dit o.a. Vliegtocht boven Nederland, zweefvliegtocht, huifkartocht, 8 kantige stellingmolen, buitenrit te paard, toegangskaarten voor diverse attracties...

bollen, planten en bloemen, diners, paling en roomboter, hertenbiefstuk, kaas en vlees, taart, wijn en drank en mooie artikelen uit de wereldwinkel. De veiling start om 19.00 uur met de kinderveiling onder leiding van Pastoor Goumans en Wim Zandwijk. Om 20.00 uur start de grote veiling. Tijdens de veiling vindt rond 21.30 uur een verloting plaats onder alle bezoekers van de veiling.

Doel van de veiling is de uitbreiding van de urnenmuur op het kerkhof. Het motto luidt dan ook 'Bouw die muur'.

Naast de veiling wordt ook de bekende loterij weer georganiseerd gesponsord door de Gebra. Door de lotenverkopers zijn intussen al weer vele mensen benaderd. Uitslag om 21.30 uur tijdens de veiling. Het bekende kerkenveilingdiner is op zaterdag 21 september 2019.

De catalogus wordt in de week voor de veiling verspreid. Iedereen is welkom op 24 mei. Hapjes en drankjes zijn gratis. Voor verdere informatie, opdrachten tot koop van een kavel, alsmede het kopen van loten: Bel Jacques Duindam via 06-23261514 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto boven BON, foto onder PR.