Datum: 20-09-2020 - 18:50
30
apr
'19
Kaartverkoop 'Vrienden van de Sjaan Live' van start in Noordwijkerhout.
Geschreven door St. Jeanne d'Arc

Line up voor 'Vrienden van de Sjaan Live' bekend.

Op zaterdagavond 18 mei organiseert muziekvereniging St. Jeanne d’Arc in samenwerking met Café van der Geest een muzikaal evenement genaamd “Vrienden van de Sjaan Live”. Onder het genot van een drankje kan het publiek genieten van een spetterende avond met een heel divers muzikaal programma. Zo switcht ‘de Sjaan’ deze avond moeiteloos van discoklassiekers...

als ´This is my life´ en ‘MacArthur Park’ naar Popnummers als ´Let me entertain you´ van Robbie Williams. 

De harmonie van St. Jeanne d’Arc ondersteunt deze avond ook nog eens 5 zangers en zangeressen. Martijn Barnhoorn, Anita van der Zon, Sophie Warmerdam, Carin Meiland en Manon Gelevert zijn geen onbekenden van de harmonie en van het Noordwijkerhoutse publiek. Alle zangers en zangeressen hebben in het verleden al vaker samen met De Sjaan op het podium gestaan.

Naast een fantastische stem hebben alle zangers en zangeressen ook een gave om het publiek te bespelen. Het is zeker niet denkbeeldig dat er deze avond luid meegezongen en enthousiast gedanst zal worden. Alle muzikanten, zangers, zangeressen zijn momenteel samen hard aan het werk om de muzikale vertrouwensband verder uit te diepen zodat er een onvergetelijke avond voor het Noordwijkerhoutse publiek neer wordt gezet.

Het geheel staat onder leiding van dirigente Sandra van Luijtelaar die sinds mei vorig jaar de muzikale leiding van de harmonie in handen heeft. Schrijft u zaterdagavond 18 mei bij Café van der Geest dus alvast in de agenda. U kunt de voorbereidingen van 'Vrienden van de Sjaan Live' volgen via de lokale pers als ook de social media.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.noordwijkticket.nl en kosten €5,- per kaart plus € 0,60 transactiekosten. Kaarten zijn ook te verkrijgen via de VVV Noordwijkerhout, Boekhandel van der Meer in Noordwijk en Theater de Muze in Noordwijk. Alle muzikanten hopen op een groot en enthousiast publiek.