Datum: 23-01-2022 - 09:36

29
apr
'19
Koninklijke Onderscheiding verloren in het centrum van het dorp. (Update: KO terug bij de eigenaar)
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Koninklijke Onderscheiding verloren in het centrum van het dorp. (Update: KO terug bij de eigenaar)

De Gemeente Noordwijk organiseerde in samenwerking met de Oranjevereniging Noordwijkerhout op Koningsdag 27 april een bijeenkomst voor gedecoreerden in het Wapen van Noordwijkerhout. Niet alleen de nieuw gedecoreerden waren daarbij aanwezig, maar ook degenen die eerder een Koninklijke onderscheiding mochten ontvangen...

Een van de genodigden bemerkte bij aankomst in het Wapen dat hij zijn onderscheiding had verloren. Vermoedelijk is hij deze verloren tussen de hoek Herenweg-Dorpsstraat bij het Wapen Van Noordwijkerhout. De eerlijke vinder wordt verzocht zich te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Update 29 april 16.15 uur:
Maandagmiddag 29 april belde een dolgelukkige eigenaar van de verloren Koninklijke Onderscheiding de redactie BON dat de KO weer in zijn bezit is. De eigenaar wil hierbij graag de eerlijke vinder bedanken voor het terugbezorgen van zijn dierbare onderscheiding en ook alle mensen die het bericht op de sociale media hebben gedeeld.