Datum: 21-09-2020 - 19:05
04
me
'19
Koffie+ ochtend in de bibliotheek van Noordwijkerhout.
Geschreven door Bibliotheek Noordwijkerhout

Koffie+ ochtend 16 mei in de bibliotheek: Bollenstreek Betogen met Han van der Horst.

Een Koffie+ in het thema van de Bollenstreek Betogen; een andere blik op (nieuws)media. Han van der Horst is op donderdag 16 mei te gast. Hij houdt een meeslepend betoog over zijn boek 'Nepnieuws: een wereld van desinformatie'. Han van der Horst laat zien hoe nepnieuws al zo oud is als de mensheid. Wie het maken en maakten en waarom ze dat doen...

Dat menig groot held uit de wereldgeschiedenis een knap fabrikant van nepinformatie was. Van der Horst legt de methodes en technieken bloot. Hij onthult hun streken en doet dat op zijn onnavolgbare wijze met veelzeggende details in een helder en meeslepend betoog.

Han van der Horst (1949) is historicus, docent en columnist. Hij studeerde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij maakte naam met tal van boeken over de Nederlandse geschiedenis.

Koffie+
Bij Koffie+ is iedereen welkom. Tijdens een gezellige koffieochtend in de bibliotheek ontmoeten mensen elkaar en raken in gesprek aan de hand van een thema, workshop of andere activiteit. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis. Voor materiaal wordt gezorgd. Inloop 10.15 uur. Start 10.30-12.00 uur.

Foto PR