Datum: 08-07-2020 - 05:43
25
apr
'19
Actie Alpe d'HuZes Drinkebroeders in Noordwijkerhout.
Geschreven door Drinkebroeders

Programma Drinkebroeders-acties Alpe d’HuZes. (foto's)

De komende weken staan er nog een aantal activiteiten op het programma van de Drinkebroeders. De activiteiten die bijdragen aan het donatiebedrag voor de Alpe d’Huzes. Met andere woorden “het geld wat bijdraagt aan de strijd tegen kanker”. Op de Koningsmarkt van 27 april staan de Drinkebroeders in de Dorpsstraat met een diversiteit aan mogelijkheden....

U vindt daar de traditionele rommelmarkt-spullen, maar ook echte Brocante. Ook zijn er diverse spelletjes te doen voor alle leeftijden, met prachtige prijzen. Mocht u ondertussen trek of dorst krijgen, hoeft u niet snel door te lopen.

28 april – Laatste mogelijkheid van Varen tussen de Bloemen, een echte Hollandse ervaring (klik hier voor info).

11 mei – Demodag coaching met paarden.
Stephanie de Groot gaat te voet de Alpe d’Huez beklimmen. In het dagelijkse leven geeft zij coaching aan mensen met paarden. Voor € 25,- kunt u alleen of met een groepje het zelf ervaren. Tijdens de coaching met paarden word je je op dat moment heel bewust gemaakt van jezelf. De paarden leven in het NU en leren je om je eigen gevoel te (her)kennen. Je zult leren om je beter te verbinden met jezelf. Ze kunnen uitzonderlijk goed reflecteren, zijn je innerlijke spiegel. Meer hierover vindt u op de website van it’s up to you   Meer info zie eerste foto.

18 mei – Kinderworkshop Ponyrijden en Knutselen.
Zaterdag 18 mei tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen kinderen ponyritjes maken. Er is ervaren begeleiding bij. Ook gaan de kinderen iets knutselen. Ze hebben ruim de tijd om iets te maken wat ze leuk vinden. De kosten voor deze leuke middag zijn € 15,- en natuurlijk weer geheel ten goede voor het goede doel. Kinderen kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-26842399. Meer info zie eerste foto.

Flessenactie
Bij de Albert Heijn in Noordwijkerhout staat een donatiebox, waarin u uw lege flessenbonnetje kunt deponeren. De uitspraak “alle kleine beetjes helpen” is hier zeker op van toepassing.

Wist u dat...
• Paul Alkemade een heerlijk diner heeft gemaakt voor een schaatsgroep van de NIJC en een fietsgroep. En dat Slagerij Jan van Kampen belangeloos hiervoor heerlijk vlees heeft verzorgd. En dit diner ruim € 1200,- heeft opgeleverd

• De 3 verzorgers van het Drinkebroeders team zich voor vele vrijwilligerstaken hebben aangemeld, zoals hekken sjouwen, kaarsen plaatsen in de bochten, broodjes smeren voor alle deelnemers. Zij zijn dus niet alleen voor de Drinkebroeders geweldig bezig, maar voor de gehele organisatie. Oók van hen wordt verwacht als vrijwilliger een bedrag te doneren.

Foto's PR.