Datum: 26-11-2022 - 21:04
Black Friday acties en aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

22
apr
'19

Smullen van de stroopwafels van Scouting Bosgeest.

Op woensdag 24 april gaan de leden van Scouting Bosgeest langs de deur om stroopwafels te verkopen. De stroopwafels zijn super vers en de kwaliteit is altijd goed. Zorg dat u thuis bent, zodat u die avond al kunt genieten van deze heerlijke stroopwafels. De jeugdleden komen woensdag tussen 17:00 en 20:00 uur bij u langs om de pakjes à € 2,50 te verkopen. U kunt alleen....

met contant geld afrekenen. Wilt u zeker zijn van een pakje stroopwafels, dan mag u deze ook tussen 17:00 en 19:00 uur kopen in het clubhuis aan de Van der Weijdenlaan 2b.

Koningsdag
Op zaterdag 27 april vindt de grote jaarlijkse Koningsmarkt plaats rondom de Witte Kerk in Noordwijkerhout. Tussen 08:30 uur ‘s ochtends en 15:30 uur ‘s middags bent u van harte welkom. Dit jaar heeft de Scouting onder andere tweedehands artikelen, bloemen en planten, wafels en de euro-loterij.

Ook het Kinderparadijs is weer aanwezig. De opbrengst van zowel de stroopwafelverkoop als de Koningsmarkt wordt gebruikt om het clubhuis te onderhouden, de contributie laag te houden en leuke dingen te doen tijdens kamp.