Datum: 09-04-2020 - 03:20
  
Update: 07-04-2020.
20
apr
'19
Onbekenden vernielen bloembakken in het centrum van het dorp. (update snelle opruimactie)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Onbekenden vernielen bloembakken in het centrum van het dorp. (update snelle opruimactie)

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in het centrum van het dorp heel veel bloeiende bloembakken vernield en de inhoud daarvan is veelal over de straat heen gegooid door nog onbekende en vooral hele trieste personen. De mooie grote bloembakken zijn in het centrum geplaatst, om het dorp voor ons en de toeristen weer in een uitbundige voorjaarsstemming te brengen...

Helaas voor de daders, het is zo zinloos wat je allemaal doet en wat heb je eraan en stoer is het al helemaal niet. Bovendien kost het ons als dorp weer geld en bovenal heel veel ergernis voor inwoners en toeristen. Heeft u iets gezien of gehoord meld dit dan bij de politie 0800-0011.

Update:
Vroeg in de ochtend kreeg Erik Heemskerk, bestuurslid van het NOV, een belletje over de vernielingen en ondernam gelijk actie. Er werd contact gelegd met Heemskerk Stratenreiniging van de Gravendam en zij waren rond 8.30 uur op de vroege zaterdagochtend binnen no-time aanwezig. Zij hebben het centrum weer snel kunnen opruimen en voorzien van nieuwe bloembakken en voordat de zaterdagdrukte op gang kwam was alles gelukkig weer piek fijn in orde.

Foto´s van boze inwoners en na opruimactie van BON.