Datum: 26-05-2020 - 13:53
    
18
apr
'19
Flinke belangstelling voor informatiebijeenkomst herinrichting Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout. (foto's, impressies, tekeningen).
Geschreven door Gemeente Noordwijk

Flinke belangstelling voor informatiebijeenkomst herinrichting Sportpark De Boekhorst. (foto's, impressies, tekeningen)

Op woensdag 17 april hebben een flink aantal belangstellenden de inloopbijeenkomst bezocht over de herinrichting van Sportpark De Boekhorst, deze vond plaats in de kantine van VVSB. Bezoekers konden zich laten informeren over de herinrichting van de sportvelden en de nieuwbouw van de clubaccommodaties van VVSB, Northa en TV De Boekhorst....

Tijdens de bijeenkomst werd een doorlopende digitale presentatie getoond en stonden er een flink aantal presentatieborden met tekeningen en impressies. Vertegenwoordigers van de gemeente Noordwijk en van Van Egmond Architecten gaven antwoord op vragen van de bezoekers.  

In een brief van 3 april aan de gemeenteraad heeft het college van B&W van de gemeente Noordwijk, onlangs de gemeenteraad geïnformeerd over de voortgang rondom de herstructurering van het sportpark De Boekhorst (klik hier voor de laatste ontwikkelingen). Wilt u op de hoogte blijven over verdere ontwikkelingen dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief, klik hier.

Foto's BON en PR > tekeningen, impressies, overzicht.