Datum: 15-08-2020 - 10:23
16
apr
'19
Kris Kras Cross en menwedstrijd bij de Boekhorstruiters in Noordwijkerhout.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

Kris Kras Cross en menwedstrijd bij de Boekhorstruiters.

Spanning, sensatie, mooie uitdossingen en heel veel gezelligheid dat is wat dit geweldige evenement ons voorschotelt voorafgaand aan Koningsdag. Op maandag 22 april organiseert Vereniging de Boekhorstruiters ook dit jaar weer dit geweldige spektakel naast de kris kras cross voor de jeugd is er ook in de middag een menwedstrijd met diverse aanspanningen...

Dus kom kijken op maandag 22 april vanaf 11:00 uur op het terrein van de Boekhorstruiters nabij de Zeestraat en u zult niet teleurgesteld worden. (11.00 - 13.00 uur Kris Kras Cross en 14:00 – 16:00 uur menwedstrijd)

Er wordt gereden ‘onder de man' met paarden en met pony's. Het schema is voor alle leeftijden, als je het paard of de pony maar goed onder controle hebt. Het dragen van een goedgekeurde veiligheidshelm is verplicht. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00.

Voor alle paardenevenementen deze dag geldt locatie: het terrein van de Boekhorstruiters aan de Zeestraat (oud VVSB-terrein). Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de site www.boekhorstruiters.nl kun je meer informatie vinden over o.a. het parcours. 

Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl.

Foto BON.