Datum: 08-12-2021 - 09:45

   

15
apr
'19
Teylingen College Leeuwenhorst doet mee aan de Jet-Net Enterprise Cup in Noordwijkerhout.
Geschreven door RCTC - Radio Control Teylingen College

Teylingen College Leeuwenhorst doet mee aan de Jet-Net Enterprise Cup.

Het Teylingen College Leeuwenhorst heeft leerlingen een brief gestuurd die een 8 of hoger gemiddeld voor de technische vakken stonden. Samen met alle geïnteresseerden vormden wij een team om mee te doen aan de Jet-Net Enterprise Cup. Ons team heet RCTC dat staat voor Radio Control Teylingen College. Het team bestaat uit één teamleider, één financieel manager...

twee PR managers, twee designers, twee coureurs en twee monteurs. De Jet-Net Enterprise Cup is een competitie voor scholieren uit de bovenbouw van HAVO en VWO. De competitie is opgezet om scholieren uit te dagen met wetenschappelijk, praktisch en eigentijds lesmateriaal. Hierin gaan de scholieren in verschillende teams racen met Radio Controlled -auto’s. 

We maken zelf een kap, designen de auto, stellen de auto af en racen ermee op het circuit van Model Auto Club Heemstede. Wij regelen ook zelf onze sponsoren. Op deze manier ervaren wij zowel de technische als de economische kant van het werken in een bedrijf. 

Tijdens de race die plaatsvindt op 24 mei in Heemstede, kunnen vier prijzen gewonnen worden. De Design Award, de Communicatie Award, de Speed Award en de Award voor het Financieel Management. Heeft u interesse om ons te sponsoren? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto PR.