Datum: 03-07-2020 - 18:47
14
apr
'19
Zilkse Floor van der Linden (KNA) klaar voor EK Twirl in Italië.
Geschreven door KNA-Noordwijk

Zilkse Floor van der Linden (KNA) klaar voor EK Twirl in Italië.

Aanstaande dinsdag 16 april zullen 52 deelneemsters van de Nederlandse Twirl Equipe afreizen naar Lignano Sabbiadoro in Italië. Daar zal in het Paasweekend het Europees Kampioenschap Twirlen worden gehouden. Onder leiding van trainsters Nicole Nederstigt en Sabina Hoogendijk zal het Nederlandse team het opnemen tegen 14 andere landen...

Van twirlvereniging KNA uit Noordwijk zullen 4 meiden deelnemen aan dit toernooi. Zij hebben zich allemaal geplaatst tijdens de Nederlands Kampioenschappen in Almere afgelopen januari. De onderdelen waarin er wordt uitgekomen zijn Twirling 1Baton, Twirling 2Baton, Super X-Strut, Dancetwirl en Duo Twirling.

De Noordwijkse Lynn van der Zande (links op de foto) zal deelnemen in de klasse Preteen Super X-strut, Dancetwirl en als reserve bij 1Baton. De 11-jarige Floor van der Linden (rechts op de foto) uit De Zilk gaat voor de tweede keer mee met de Nederlandse Equipe. Zij is er klaar voor en doet op twee onderdelen mee, namelijk Twirling 1Baton en Dancetwirl.

Sinds januari hebben de deelneemsters elk weekend extra getraind om zich goed voor te bereiden op de wedstrijden. Ze zijn er klaar voor! Vindt u het leuk om de Nederlandse Equipe te volgen, dan kunt u via de gratis livestream meekijken tijdens de wedstrijddagen.

Donderdag 18 april t/m zondag 21 april 2019 https://www.youtube.com/c/europeanstreamingnbta.