Datum: 06-08-2020 - 17:51
11
apr
'19
Aubade op Koningsdag krijgt een aangepaste invulling in Noordwijkerhout.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

Aubade op Koningsdag krijgt een aangepaste invulling.

Door de fusie tussen Noordwijkerhout, de Zilk en Noordwijk en de verbouwing van het gemeentehuis in Noordwijkerhout kan de Aubade in de altijd georganiseerde vorm niet meer doorgaan. De Oranjevereniging wilde deze traditie niet verloren laten gaan en deed de gemeente de geste de Aubade voor de gemeente te organiseren. Samen zijn zij eruit gekomen en zal de Aubade doorgang vinden...

in de zaal 'Wapenstaete' van het Wapen van Noordwijkerhout. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 27 april a.s. van 10.00 uur tot 11.30 uur. Na 11.30 uur zullen op het podium, in het hof van de Witte Kerk, de nieuw gedecoreerden nog worden toegezongen en gefeliciteerd met hun onderscheiding. 

Namens de gemeente Noordwijk en de Oranjevereniging Noordwijkerhout zullen de gedecoreerden uit Noordwijkerhout en De Zilk een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Gezien de capaciteit van de zaal is deze uitnodiging alleen voor u persoonlijk. Mocht u, om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn, hulp nodig hebben van uw partner of begeleider is ook deze van harte welkom. 

Gemeente en Oranjevereniging hopen velen te mogen begroeten en samen met alle aanwezigen het glas te heffen op onze koning en alle (nieuw-) gedecoreerden. Vergeet u niet uw versierselen op te doen? Helaas zal er dit jaar door een gebrek aan ruimte in het centrum van het dorpin verband met de Koningsmarkt, geen muzikale Aubade zijn door St. Jeanne d'Arc.

Hoe en of, de Aubade volgend jaar nog georganiseerd kan/zal worden, daar zal dit jaar binnen het college van de gemeente Noordwijk over gesproken worden. Uiteraard zal daar ook met u over van gedachten worden gewisseld.

Foto 2018 BON.