Datum: 02-07-2020 - 10:52
10
apr
'19
Wethouder De Jong opent Flower Event 'Flower Power' in de Witte Kerk. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Wethouder De Jong opent Flower Event 'Flower Power' in de Witte Kerk. (foto's)

In aanloop naar het Bloemencorso Bollenstreek vindt vanaf vandaag wederom het 4e succesvolle Flower Event plaats in de monumentale Witte Kerk van Noordwijkerhout. Tijdens deze kleurrijke bloemenshow georganiseerd door TPN (Toeristisch Platvorm Noordwijkerhout) met als thema ´Flower Power´, presenteren de Noordwijkerhoutse kwekers....

aangesloten bij LTO en KAVB al hun fraaie (bol)bloemproducten.

De opening van het Flower Event op woensdagmorgen 10 april werd gedaan door wethouder Henri De Jong. Speciaal voor deze gelegenheid 'bloemenburgervader' en mede-organisator Aad van Ruiten, bedankte in zijn toespraak de vele vrijwilligers die o.l.v. Marleen Straathof (Marleen's Groendecoratie) en Tineke Geerlings (Typisch Tien) weer hard hebben meegewerkt aan de totstandkoming van het bloemrijke 'Flower Event'.

Wethouder Henri de Jong kreeg de eer om het bloemenlintje door te knippen en daarmee bent u van harte welkom van woensdag 10 april tot en met zaterdag 13 april, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur, om de bloemenpracht (ondanks de foto's op BON) zelf te komen bewonderen. De toegang is gratis.

Foto's BON.