Datum: 06-10-2022 - 16:23
09
apr
'19
Verdachte van inbraak in Heemstede mogelijk woonachtig in De Zilk. (foto's)
Geschreven door Politie
Foto's Redactie BON

Verdachte van inbraak in Heemstede mogelijk woonachtig in De Zilk. (foto's+ uitzending Omroep West)

Op woensdag 6 maart werd er ingebroken in een woning gelegen aan de Leidsevaartweg in Heemstede. Er was die dag niemand thuis en er is een raam kapot gemaakt om binnen te komen. Er zijn verschillende goederen weggenomen, waaronder een laptop, schoenen en andere persoonlijke eigendommen. De verdachte is te zien op camerabeelden waarop duidelijk...

te zien is dat hij de weggenomen rugtas en sporttas bij zich had (zie foto's). Deze rugtas en sporttas kwamen uit de woning. Later is een gedeelte van weggenomen goederen teruggevonden tussen Vogelenzang en De Zilk. De Zilk ligt in de gemeente Noordwijk. De politie heeft het vermoeden dat de man daar vandaan komt. 

Klik hier voor de uitzending van Omroep West met het betreffende item.

Vragen
Herkent u de verdachte of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt uw tip ook doorgeven via de Whatsapptiplijn op 06-10000012. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen 06-57876279. Klik hier voor het politiebericht.