Datum: 15-08-2020 - 13:19
08
apr
'19
De eerste Hollandse vaartocht voor Alpe d´Huzes. (foto's)
Geschreven door Drinkebroeders

De eerste Hollandse vaartocht voor Alpe d´Huzes. (foto's)

Afgelopen zondag was de eerste Hollandse vaartocht van de Drinkebroeders tussen de bloemen. En zeker niet de laatste. Alle gasten konden genieten van de al prachtig volop bloeiende velden. Gedurende de tocht hebben zij allerlei informatie gekregen over de streek en over het telen van bloembollen. Sommige gasten wisten natuurlijk al heel veel over bloembollen...

maar ook voor hen was het leuk! Tevens is deze Hollandse pracht niet compleet door verwend te worden met Hollandse lekkernijen. Wat dit allemaal is, wordt nog niet verklapt. Bestel een kaartje en je komt er vanzelf achter. Een tipje van de sluier zijn de overheerlijke oer-Hollandse bitterballen, gesponsord door Cafetaria De Koetiller in de Havenstraat.

Alle zondagen in april wordt er gevaren. Voor boekingen kunt u contact opnemen met Patrick Weijers 06-22508230 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Drinkebroeders hopen u te mogen begroeten op één van de unieke vaartochten.

Foto's PR.